Koivuklapikauppa

Koivuklapit irtotavarana

Pakkaamaton irtotavarana myytävä koivuklapi on edullisin vaihtoehto. Irtoklapit ovat varastoitu halleihimme aina 1,5 kuution säkeissä, siksi myyntierät ovat aina 1,5 m³ vaikka polttopuut kipataan asiakkaan pihaan irtotavarana. Näin varmistetaan, että asiakas saa tilaamansa määrän koivuklapia, eikä mitään ''sinnepäin'' kasaa.

Irtoklapit toimitetaan kipattuna auton lavalta asiakkaan pihalle.

TUOTE ON LOPPU.

 

Kerralla kannattaa tilata enempi, samalle rahtimaksulle saat näin enempi katetta!!! Jos haluat tilata vielä suurempia määriä kerralla, niin tee erillinen tarjouspyyntö.


Rahtikulut ja kuorman purku

Klapien hintaan lisätään rahti 27-40€/kuorma Lahti, Nastola, Villähde ja Orimattila alueella. Hollolaan rahti on 40-60€. Kouvolan alueelle rahti 40-60 €. Heinolaan rahti on 60-70€. HUOM,rahtien euromäärät ovat suuntaa antavia! Tarkka rahdin määrä selviää kun tarkka osoite on tiedossa. Kauemmas tilatessasi pyydä tarjous.

Kuivannon kylän alueelle toimipaikkamme lähiseudulle tilatessasi kaikki tuotteet rahtivapaasti, eli ilman rahtia.

Varmistathan polttopuita toimitettaessa, että ajotie pihaasi on esteistä vapaana.Talvella/liukkaana aikana ajoreittien ja purkualueen hiekoitus myös varmistavat ongelmattoman kuorman purkamisen.

Irtotavaran kippaus tapahtuu kevyt kuorma-autolla, huomioi tämä suunnitellessasi kuorman purkupaikkaa.

Siirry tilaamaan irtoklapeja