Koivuklapikauppa

 

Koivuklapien tilaukset

Tilaa koivuklapeja/muita klapeja seuraavasti:

  • Alla olevalla tilauskaavakkeella ympäri vuorokauden.
  • Soittamalla 044 552 0756. (Tilaukset myös iltaisin ja viikonloppuisin). Jos puheluusi ei vastata, niin ei hätää soitan takaisin.
  • Sähköpostilla ympäri vuorokauden janne.mattila@koivuklapikauppa.fi

HUOM! Kirjallisen tilauksen saatuamme soitamme aina erikseen ja varmistamme tilauksesi toimitusajankohdan sekä toimituspaikan ennen toimitusta.

Toisen henkilön nimissä / väärin henkilötiedoin tehty aiheeton tilaus johtaa rikosoikeudellisiin toimenpiteisiin.

Maksaminen

Polttopuut voidaan maksaa kätevästi käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla tai ennakkolaskulla.

Ennakkolaskun voimme lähettää sähköpostiisi tai perinteisenä paperilaskuna. Paperilaskusta perimme laskutuslisän 5 € /lasku.

Tilauskaavake

Valitse haluamasi tuotteet ja syötä toimitusaikatoive sekä ajo-ohje kuorman purkua varten. Soitamme saatuamme tilauksenne ja varmistamme/sovimme toimitusajan.

HUOM! Tilauskaavakkeella tilatessasi, toimituspäivä toivomukset max.4 viikon päähän tilaushetkestä!

Rahti

Klapien hintaan lisätään rahti: Lahti,Nastola,Orimattila, Villähde 27-40€/toimitus ja Kouvola 40-60€/toimitus. Hollolaan rahti on 40-60€ ja Heinolaan 60-70€. Huom, rahtien euromäärät ovat suuntaa antavia! Todellinen rahdin määrä selviää kun toimitusosoite on selvillä.

 

 

 

 HUOM! Kaikki klapituotteet ovat loppu tältä vuodelta. Tervetuloa taas klapiostoksille kesäkuussa 2024.

 

RAHTIKULUT / KUORMAN PURKU

Klapien hintaan lisätään rahti 27-40 € Lahti, Nastola, Villähde, Orimattila alueella. Hollolaan rahti on 40-60€.Kouvolan alueelle rahti 40-60 €. Huom, rahtien euromäärät ovat suuntaa antavia! Todellinen rahdin määrä selviää kun tarkka toimitusosoite on tiedossa Kauemmas tilatessasi pyydä tarjous.

Kuivannon kylän alueelle toimipaikkamme lähiseudulle tilatessasi kaikki tuotteet rahtivapaasti, eli ilman rahtia.

Varmistathan polttopuita toimitettaessa, että ajotie pihaasi on esteistä vapaana. Talvella liukkaana aikana ajoreittien ja purkualueen hiekoitus myös varmistavat ongelmattoman kuorman purkamisen.

Klapipussit 40 ja 60 L kannamme sisälle saakka n.10 m autosta. Pidemmät kantomatkat pienestä lisämaksusta perille saakka.

Henkilötietojen käsittely

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.
Lue lisää rekisteriselosteestamme